Kunstprojecten Culemborg

Stichting Kunstprojecten Culemborg (KuCu)

Stichting KuCu is opgericht om kunstprojecten in Culemborg te realiseren. Onze focus ligt op theater. We maken voorstellingen voor het theater en op locatie en betrekken daar graag andere disciplines bij. Dat kan variëren van kunstdisciplines als muziek, dans en beeldende kunst, maar ook wandelingen, tentoonstelling of andere uitingen die passen bij de voorstelling.

Voorzitter: Linda Kleverlaan

Ik heb een passie voor theater. Ik speel, schrijf scenario’s en bezoek met veel plezier theatervoorstellingen. Met KuCu proberen we een platvorm te zijn om mooie voorstellingen te maken.


Secretaris: Nelke Uding

Ik vind het geweldig leuk om de ontwikkeling van een productie mee te maken. Ik help graag om de randvoorwaarden te creëren om dat mogelijk te maken. Bovendien kan ik mij uitleven op de kostuums en rekwisieten. Ik ben altijd op zoek naar de juiste sfeer.


Penningmeester: Robbert Baars

Ik heb in de afgelopen jaren allerlei theater gemaakt zowel professioneel als met liefhebbers. Om over een idee of een tekst te fantaseren, er mee aanslag te gaan en te kijken waar je uitkomt, vind ik een  enorme uitdaging. Maar de locatievoorstelling Tussen Muren die geschreven is op basis van improvisaties, stelt weer hele andere eisen dan een tekstvoorstelling met vaste tekst, maar tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden.


Kunstprojecten Culemborg